Prive-Massage Workshop voor 1 of 2 personen/stellen

Voor wie?

Voor 1 of 2 personen van 18 jaar of ouder, bij voorkeur iemand die jij kent zoals een kennis, partner, collega etc. omdat je bij elkaar oefent op de massage tafel. 

Let er a.u.b. wel op dat jullie beiden interesse hebben in masseren in het algemeen, Ik geef mijn passie en kennis door, dat doe ik heel graag, maar dan wel aan mensen die er voor open staan. Let er dus op dat de ander met wie jij de workshop wilt gaan volgen, open staat voor masseren: het is nl voor mij ook niet prettig als iemand zich erg terughoudend opstelt. Een ontspannen sfeer is de basis en zeer belangrijk. Het is wel zo dat ik ook zelf probeer een zo ontspannen mogelijke sfeer te verkrijgen.

Ik krijg ook wel eens een aanvraag van 1 persoon, dat kan ook, de kosten zijn hiervoor zijn voor 3 uur €125,-. Ik dit geval leg ik de greep eerst uit a.d.h.v. een plaatje, dan doe ik de greep voor bij jouw waarna jij de greep bij mij doet. Ik kan jouw hierbij goede aanwijzingen geven en zo behandelen wij alle onderdelen.

Het kan ook zijn dat er toevallig nog 1 persoon is die de workshop wilt volgen, zodat jullie deze dan samen kunnen volgen.

Wat houdt de workshop in?

Workshop Ontspanningsmassage

Deze workshop richt zich op mensen (met name stellen) die willen leren om in een ontspannen omgeving een eenvoudige massage te leren. Hier leert je een aantal eenvoudige basis technieken om op verantwoorde wijze een heerlijke ontspanningsmassage te geven: De onderdelen die behandeld worden zijn: rug-nek/schouders-benen-voeten-gezicht-borst-buik-armen en de voeten als afsluiting.

We hebben het kort even over de anatomie en bespreken wanneer je wel en wanneer je niet mag masseren. De rest van de tijd nemen we om rustig met elkaar te oefenen. Om te leren een massage te geven die zowel voor de ontvanger als voor de gever ontspannend is. Ik zal de grepen voordoen en erop toezien dat jullie deze grepen goed uitvoeren.

Mogelijk kunnen wij niet alle grepen behandelen, maar dat is iets om thuis mee te oefenen. Je kunt ook zelf bepalen welke delen wij behandelen: als jullie beiden alleen de achterzijde willen behandelen dan kan dat en kun je de voorzijde zelf thuis oefenen, of andersom. Mijn advies (en daar wordt ook het meeste voor gekozen) voor een eerste workshop: doe samen alleen de achterzijde, dan kun je de voorzijde zelf thuis oefenen.

Manier van werken 
Eerst volgt er een theoretisch deel, wat ongeveer 15 minuten duurt. Vervolgens beginnen wij aan het praktische deel: een persoon gaat op de tafel liggen, hij/zij wordt geheel afgedekt met handdoeken, waarna ik de gehele achterzijde behandel en voor doe aan de ander, dit duurt ongeveer 70 minuten. Vervolgens wisselen wij: degene die masseert gaat nu op de tafel liggen, en de ander gaat masseren: ik behandel vervolgens de hele voorzijde, dit duurt ook ongeveer 70 minuten.

In de tussentijd kun je gewoon drinken en zo veel mogelijk vragen stellen. Ik zal ook zo veel mogelijk informatie geven in de tussentijd.   

Jullie krijgen een map (mag ook digitaal in pdf) mee naar huis, waar alle grepen omschreven staan en met afbeeldingen van deze grepen zodat je deze thuis kunt oefenen. Verder krijg je een flesje massageolie

Om rekening mee te houden: je krijgt tijdens de workshop geen eten/lunch, houdt hier rekening mee als je van verder komt! je krijgt natuurlijk wel koffie/water en/of fruitsap en ik heb kleine versnaperingen. 

Duur 
ongeveer tussen de 2 en max. 3 uur, dat hangt ervan af hoe snel we door de stof kunnen gaan.

Kosten
prive massage workshop 3 uur voor 2 personen €125,-

prive workshop massage 3 uur voor 1 persoon €125,-

Prive deelmassage workshop 2 uur voor 2 personen €100,-

prive deelmassage workshop 2 uur voor 1 persoon €100,-

Betaling
contant bij aanvang of per bank vooraf. pinnen is niet mogelijk.

Op locatie
Wil je graag de workshop volgen in je eigen vertrouwde omgeving? in dat geval kan ik naar jullie toekomen. Ik reken hiervoor €0,35/km extra. ik maak vooraf een prijs hiervan, de afstand maakt voor mij niet uit. in principe heel Nederland.

Ik zorg voor: massagetafel, massageolie, handdoek;

jullie zorgen voor: handdoeken, muziek, drinken/versnapering, toilet, prettige en ontspannen ruimte waarbij wij niet gestoord kunnen worden.

Afspraak

maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 - 15:00

woensdag en vrijdag om 9:30 of 13:30 tot 16:30

Zaterdag ochtend van 9:00 tot 13:30

e.e.a. in onderling overleg. Ik vraag vooraf wel de adres gegevens en tel. nummer van een deelnemer en de naam van de andere deelnemer, ter controle/bevestiging. Houd je a.u.b. strikt aan de afgesproken tijd a.u.b.! 

Annulering
Mimimaal 24 uur voor aanvang! 

Kleding
Het enige waar je rekening mee moet houden is de kleding die je aandoet, hou rekening met het feit dat je zelf moet masseren en wordt gemasseerd, zorg dat je kleding aan hebt met korte mouwen en dat makkelijk zit en waarin je je vrij kunt bewegen, ook is het handig een korte slip aan te doen ipv een short met lange pijpen: dit is niet handig met masseren. Tevens dien je een handdoek mee te nemen waar je met je hoofd op komt te liggen.

Deelmassage workshops:

Workshop deelmassage

Deze workshop richt zich op een deel van het lichaam b.v. rug/nek-schouders. De kosten hiervoor zijn afh. van de duur, je kunt voor nadere info contact met me opnemen. Je kunt voor deze workshop elke deelmassage kiezen. Bij deze deelmassage kom ieder 1x aan de beurt om te masseren en 1x om gemasseerd te worden.

Rug/ nek-schouders workshop: duur ong 2 uur, kosten: 100,- totaal voor 2 personen.

Ik geef geen workshop Hot stonemassage!