Ik gebruik massageolie die geleverd wordt door o.a.Webcosmetics te Leiden:
"Massage-oliën dienen goede glijmiddelen te zijn. Producten die snel door de huid opgenomen worden zijn dus ongeschikt. Zo ook producten die een verwekende werking hebben, of tijdens de massage rul (droog/korrelig) worden; dan kan immers het effect van een peeling ontstaan.
Voor lichaamsmassages worden oliën en vetten van zowel plantaardige als minerale oorsprong gebruikt. Amandel-, tarwekiem-, olijf-, avocado-, jojoba-olie, en paraffine zijn in Nederland erg bekend. Minerale oliën (o.a. paraffine) zijn goede glijmiddelen, maar zij dekken de huid af en kunnen daardoor warmtestuwing veroorzaken. Ook kunnen minerale oliën bepaalde bestanddelen van de huidtalg oplossen, wat tot ontvetting van de huid kan leiden. Daarom vermengen sommigen de minerale oliën met bijvoorbeeld amandel-olie, druivenpit-olie en/of met kiem-oliën.
Goedkope massage-producten zijn bijna altijd op basis van minerale oliën samengesteld. De duurdere massage-producten hebben vaak amandel-olie als basis. In Nederland wordt druivenpit-olie nog weinig gebruikt. Webcosmetics beveelt deze olie echter van harte aan." Bronvermelding: Webcosmetics
Er wordt gemasseerd met verschillende etherische oliën(2%) op amandel(88%) en Jojoba(10%) of druivenpit (98%) basis, elke olie heeft zijn specifieke eigenschap: Je kunt zelf een olie uitzoeken als je wilt. Geef voor de massage wel aan als je allergisch bent voor een bestanddeel!
Boxing Liniment: Muay Thai Kickboks Olie :Sabai olie is TE KOOP in mijn praktijk!
Veel gebruikers hebben de heilzame werking van Sabai Olie al ondervonden bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos. Sabai Olie dringt door tot in de onderhuid. Door deze diepe werking zal na regelmatig gebruik 99% van de klachten zoals jeuk en schilfers, verdwenen zijn. Zelfs voor de gevoelige kinder- of babyhuidjes is Sabai Olie zeer geschikt, het is een 100% natuurlijke olie. Sabai Olie wordt gebruikt voor het hele lichaam. Als gezichts- en haarverzorging of als bodylotion. Uitermate geschikt voor de droge huid.
Vooral na bad, zon of zonnebank. De olie wordt onmiddellijk opgenomen, waardoor de huid niet vettig aanvoelt.
Gemaakt volgens een geheim recept, van meer dan 300 jaar oud.
Het product is gemaakt van boomolie met daaraan toegevoegd extracten van lotusbloesem en jasmijn. De balsem is zacht als satijn. Een druppeltje is al voldoende voor beide handen. Het effect is direct voelbaar, de huid ontspant en wordt zacht en soepel:
een Thaise glimlach ...
Druivenpit-olie is in Nederland nog niet zo bekend. In veel andere landen, in het bijzonder in Engeland, wordt vrijwel uitsluitend druivenpit-olie voor lichaamsmassages gebruikt; ook door alle aromatherapie-opleidingsinstituten. Druivenpit-olie wordt minder snel door de huid geabsorbeerd dan amandel-olie, een voordeel dus! De olie 'voelt lekker professioneel aan', 'glijdt goed', heeft een neutrale geur (bijna geurloos), is prachtig doorzichtig en licht-groen van kleur, en is heel goed te mengen met etherische oliën. Druivenpit-olie is geschikt voor alle huidtypen, met name de gevoelige huid. Druivenpit-olie bevat ook nog enkele vitamines, mineralen en proteïnen. Ik gebruik deze olie tegenwoordig als basis.
De Jojoba-olie van Webcosmetics is een puur natuurlijke planten-olie die gewonnen wordt via 'koudep ersing' uit de koffieboon-grote Jojoba-noten. Jojoba-olie is gelig en helder bij kamertemperatuur, niet helder en zelfs 'vlokkerig' bij lagere temperaturen; jojoba-olie wordt vanzelf bij kamertemperatuur weer prachtig helder, soms al binnen 10 minuten. Een groot voordeel van Jojoba-olie is het feit dat de olie niet ranzig wordt. Jojoba-olie ondersteunt de natuurlijke huidfuncties, zij heeft bovendien het vermogen om vochtregulerende en voedende bestanddelen in de huid te brengen. Jojoba-olie laat zich bijzonder goed uitsmeren, wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, heeft een hoornlaag verzachtende werking, en maakt de huid fluweel zacht.
Meer informatie: Jojoba-olie (simmondsia chinensis; oude benaming: buxus chinensis) is een vloeibare was, voornamelijk opgebouwd uit esters. Reguleert de zuurmantel, verhoogt de huidspanning en bevordert het bruiningsproces. Jojoba-olie bevat tevens vitaminen (o.a. Vit. E) en mineralen.
Bronvermelding: Webcosmetic
Nu ook een massage zelf samenstellen, zie tarieven, onder nummer 16. Ook in de vakantie.
de komende 128.000e bezoeker wint een MVS massage(of massage naar keuze) van 90 minuten voor maar €5-, stuur een mail als de bezoekersteller zo dicht mogelijk bij de 128.000 staat met je naam en gegevens o.v.v. 1000e bezoeker actie
Eenmalig deelmassage 4a gehele achterzijde van 45 min van €25,- NU VOOR €20,-!
Vaste klanten: Als jij als klant voor een nieuwe klant zorgt, krijg jij eenmalig een korting van € 10,-!
Proefpersoon
Per direkt gezocht: v.r. proefpersoon voor het opzetten van een nieuwe ontspanningsoefening: je kunt je hier voor aanmelden per mail met je gegevens.
Uitwisselen massage
Ik zoek een serieuse vrouw/collega die regelmatig een massage met mij wilt uitwisselen, om ervaringen en technieken uit te wisselen, laat het me weten!